KOSTAS DE GRIEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2760 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kostas de Griek. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 6:39 Pita gyros besteld en patat. Weinig vlees en de patat was droog. Smaakte ook helemaal niet. Weggegooid. Jammer het was altijd lekker. Maar dat vond ik. Iemand anders kan het lekker vinden.
21 mei 2024 om 22:06 Jammer dat als je een telefoon opneemt en gelijk zegt momentje graag. Terwijl je al 1 uur aan het wachten bent op je eten. Zou onderweg zijn en 2 min later werd ik gebeld dat het nu pas de keuken uitging en pas 20-25 later bezorgd is. Ook geen
20 mei 2024 om 20:41 Heerlijk gegeten en ook prima hoeveelheden eten. Complimenten! Wij hadden op tijd besteld en 18:00 bezorgen aangeven , en dat is prima gegaan.
20 mei 2024 om 8:31 Ik wilde lam en ik krijgt kip. Misschien mijn fout. Maar zelfs de pita brood onder de kip was helemaal nat. Frites waren heel droog.
17 mei 2024 om 20:52 Was weer zo lekker als altijd
15 mei 2024 om 22:07 Ze waren er heel snel! Het eten was echt super lekker ! Aarzel niet en bestel hier gewoon.
6 mei 2024 om 11:38 Heerlijk eten maar een halfuur later en het was wat aan de lauwe kant heel erg jammer heb moeten opwarmen in de magnetron
3 mei 2024 om 22:57 Goed en snel
29 apr 2024 om 22:43 Helaas slechte ervaring. Bezorgtijd duurde 120 min. En de bestelling in het tasje zat onder de jus/saus. Wat niet fijn uitpakken was. Het leek snel in gepakt te zijn. En we mistte nog enkele bestellingen. Na gebeld te hebben werd dit alsnog bezorgd
12 apr 2024 om 20:25 The food was really delicious. I am albanian and greek food is similar so it reminds me of home. The waiting time for the quality of the food we received was more than reasonable. e delivery man was also super kind, will for sure order again here!
4 apr 2024 om 20:14 Eten was veel en lekker. Werd sneller bezorgd als verwacht. Top!
29 mrt 2024 om 20:48 Heerlijk eten,best veel en goed!Bezorging prima op tijd. Doen niet moeilijk als je geen rijst of patat wil en compenseren dat!